Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

Etablering af 2 overkørsler over Mandø Bygrøft og én overkørsel over Grøft nord for Midtvej på Mandø, i forbindelse med udstykning af sommerhusgrunde

Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø, sender hermed et projektforslag i høring. Projektforslaget omfatter anlæg af 2 rørbroer i det offentlige vandløb Mandø Bygrøft fra st. 380 til st. 425 langs Mandø Toftevej. Der skal desuden anlægges en ny adgangsvej til restejendommen fra vejen Nedenom ved anlæg af rørbro i Grøft nord for Midtvej mellem st. 810 og st. 905.

Høringsperiode:  20. marts - 17. april 2020.

Formålet med projektet er at give adgang til de udstykkede sommerhusgrunde og til restejendommen. Rørbroerne etableres kun, hvis sommerhusprojektet realiseres.

Projektforslaget sendes hermed i offentlig høring. I høringsperioden kan eventuelle bemærkninger til projektet sendes til miljo@esbjergkommune.dk

Hent projektforslaget her. 

Hent kortbilag her

Spørgsmål

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Natur & Vandmiljø på tlf. nr. 7616 1531 eller miljo@esbjergkommune.dk.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata