Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ansøgning om miljøgodkendelse

Esbjerg Kommune har modtaget en ansøgning om miljøgodkendelse af husdyrbruget på Tømmerbyvej 10, 6740 Bramming.

 

Der søges om at reducere produktionsarealet for svin fra 3.567 m² til 1.686 m² samt ændre dyretypen fra søer, smågrise og slagtesvin til udelukkende slagtesvin. Der opføres ikke nye bygninger.

Esbjerg Kommune skal vurdere ansøgningens påvirkning på miljøet.              

 

Enhver har ret til:

 

  • At se ansøgningsmaterialet og kommentere det. Ansøgningsmaterialet vil blive sendt pr. mail og kommentarer skal gives senest 2 uger fra man har fået materialet.

 

  • At bede om at få tilsendt udkastet til afgørelse, når det foreligger. Det er muligt, at kommentere udkastet indenfor en frist på 30 dage fra det er modtaget.

 

Henvendelse om ansøgningen

Anmodning om at se ansøgningsmaterialet eller at modtage udkastet til afgørelse kan sendes til:

  • Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø, Torvegade 74, 6700 Esbjerg

 

Henvendelsen skal være modtaget senest den 14. april 2020.

 

Yderligere oplysninger om sagen kan fås på tlf. nr. 7616 5124 eller på mail: cha8@esbjergkommune.dk

 

Yderligere oplysninger

Retten til at se sagens akter, sker med de begrænsninger, der fremgår af offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger. Det gælder både i forhold til udkastet til afgørelse og eventuelt supplerende materiale.

 

Vi gør opmærksom på, at der er åbenhed i Esbjerg Kommunes sagsbehandling, og at høringssvar i miljøsager er omfattet af reglerne om aktindsigt. For god ordens skyld skal vi derfor oplyse, at tilkendegivelser samt navn og adresse på hvem, der er kommet med tilkendegivelsen vedr. sagen, vil kunne optræde i Esbjerg Kommunes afgørelse, som offentliggøres på https://dma.mst.dk og kommunens hjemmeside. Enhver, som er interesseret, kan bede om at få en kopi af indkomne høringssvar. Derudover vil modtagne bemærkninger kunne blive forelagt ansøgeren til kommentering, hvis vi skønner, at det er nødvendigt.