Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

Etablering af 2 sandfang i Kongeåen

Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø sender hermed et projektforslag i høring. Projektforslaget omfatter etablering af et sandfang umiddelbart opstrøms Varde Hovedvej i Kongeåen og lige inden Kongeåslusen.

Høringsperiode: 29. maj – 26. juni 2020.

Formålet med anlæg af sandfanget opstrøms Varde Hovedvej er at fjerne hovedparten af sandet fra Kongeåen inden det transporteres ned over Kongeåstryget, videre forbi Vilslev og til Vilslev Stryg, hvor det i dag normalt opgraves nedstrøms stryget. Formålet med anlæg af sandfanget ved Kongeåslusen er at undgå at sand lægger sig i slusekamrene og derved forhindrer lukning af sluseportene ved højvande.

Projektforslaget sendes i offentlig høring efter vandløbsloven. I høringsperioden kan eventuelle bemærkninger til projektet sendes til Natur & Vandmiljø pr. mail på miljo@esbjergkommune.dk.

Eventuelle spørgsmål til høringsmaterialet kan stilles til Ole Juul Pedersen på telefon 7616 1531.

Spørgsmål

Eventuelle spørgsmål til høringsmaterialet kan stilles til Ole Juul Pedersen på telefon 7616 1531.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata