Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

 Duetoften 1, Fanø - Etablering af grøft og rørledning til eksisterende grøft 

Ansøger ønsker at etablere åben grøft på egen ejendom, Matr.nr. 28fe Rindby By, Nordby, og herfra afledning via rørledning forbi naboejendommen Nygårdsvej 21, til vandet kan løbe ud i eksisterende grøft ved skellet mellem Nygårdsvej 21 og Nygårdsvej 19. Rørledningen etableres med ø 200 mm rør.

Høringsperiode: 13. november 2020 til den 11. december 2020.

 

 

Vandløbsmyndigheden ved Esbjerg Kommune har i henhold til vandløbsloven besluttet at fremme en ansøgning om etablering af grøft og rørledning til afledning af overfladevand fra ejendommen Duetoften 1 på Fanø. Ansøger oplever store problemer med overfladevand på sin grund og ønsker derfor at bortlede vandet for at sikre sin ejendom.

Projektet omhandler etablering af åben grøft på egen ejendom og herfra afledning via rørledning forbi naboejendommen Nygårdsvej 21, til vandet kan løbe ud i eksisterende grøft ved skellet mellem Nygårdsvej 21 og Nygårdsvej 19. Rørledningen etableres med ø 200 mm rør. Ansøger afholder alle udgifter til projektet.

Opmåling Duetoften kan hentes her

Projekt Duetoften kan hentes her

Der er til og med den 11. december 2020 mulighed for at komme med bemærkninger, indsigelser eller ændringsforslag til projektet. Disse kan sendes til Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø, Torvegade 74, 6700 Esbjerg eller miljo@esbjergkommune.dk.

Spørgsmål

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Natur & Vandmiljø på tlf. nr. 7616 1562 eller miljo@esbjergkommune.dk.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata