Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Udlejning af fartøjer til sejlads på vandløb

Indkaldelse af ansøgninger for perioden 2021-2025

Ansøgningsfrist: 10. februar 2021

Sejlads på de vandløb, der tidligere blev administreret af Ribe Amt, er reguleret af Tillægsregulativ vedrørende sejlads på amtsvandløb i Ribe Amt af 1999. Regulativet angiver en fast kvote af udlejningsfartøjer til sejlads på de tidligere amtsvandløb. Tildelingen af licenser foretages nu af Billund, Esbjerg, Varde og Vejen kommuner i fællesskab. Autorisationerne udløb med udgangen af 2020, hvorfor der igen skal ansøges for perioden 2021-2025.

Ansøgningen sendes til olped@esbjerg.dk  og skal indeholde følgende oplysninger: ansøgerens navn, adresse og telefonnummer, navn på hvilke vandløb/vandløbsstrækning, der søges kvote til og antal af fartøjer, der ønskes udlejet på de enkelte vandløb.

I den kommende periode er kvoten til Ribe Å blevet opdelt i Ribe Vesterå og Ribe Å øst for Ribe. Den kvote, der kan ansøges, omfordeler sig således:

Vandløb/vandløbsstrækning

Samlede antal kvoter til fordeling

Kongeåen

15

Ribe Vesterå

15

Ribe Å øst for Ribe

15

Holsted Å

10

Sneum Å

10

Grindsted-Varde Å

20

Ansager Å

10

Holme Å

15

Der betales ikke for kvoteandelene, men der skal påregnes udgifter til labels til udlejningsfartøjerne.

Sidste frist for ansøgning er den 10. februar 2021, hvorefter de respektive kommuners vandløbsmyndigheder i samarbejde vil fordele den regulativbestemte kvote. Fordelingen af kvoteandelene skal behandles af de politiske udvalg i de enkelte kommuner, hvorfor endelig besked om tildelingen først forventes at ske d. 9. april 2021.

Sejladsregulativet kan findes her

Er der spørgsmål til ovennævnte, kan de stilles til Ole Juul Pedersen på mail: olped@esbjerg.dk eller tlf. 7616 1531.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata