Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

Etablering af sandfang og udskiftning af vandløbsbund i Fuglbæk.

Vandløbsmyndigheden ved Esbjerg Kommune ønsker at etablere et sandfang samt udskifte vandløbsbunden på en strækning af 320 meter med groft materiale i Fuglbæk, beliggende øst for Forum, 6715 Esbjerg N.

Høringsperiode: 14. april 2021 til 9. juni 2021

 

 

 

Formålet med projektet er dels at stoppe en stor sandvandring, som truer med at ødelægge de eksisterende gode gyde- og opvækstområder for laksefisk, og dels genskabe mistede gyde- og opvækstområder for laksefisk.

Projektet vil sikre at Fuglbæk også på længere sigt opfylder miljømålet ”god økologisk tilstand” i forhold til Vandrammedirektivet.

Projektet finansieres af Esbjerg Kommune.

Projektforslaget sendes hermed i offentlig høring i perioden 14.04.2021 - 09.06.2021. I høringsperioden kan eventuelle bemærkninger til projektet sendes til miljo@esbjerg.dk mærket ”Fuglbæk 2021”.

Spørgsmål

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Natur & Vandmiljø på tlf. nr. 7616 1518 eller miljo@esbjerg.dk.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata