Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

Genslyngning og udlægning af groft materiale i Nebel Bæk

Vandløbsmyndigheden ved Esbjerg Kommune ønsker at genslynge dele af Nebel Bæk samt udlægge groft materiale på vandløbsbunden. Nebel Bæk er beliggende ved Vestervadvej, 6715 Esbjerg N.

Høringsperiode: 14. april 2021 til 9. juni 2021

Formålet med projektet er at forbedre de fysiske forhold i bækken ved at slynge og udlægning af groft materiale i vandløbet. Herved etableres nye gyde- og opvækstområder for laksefisk. Projektet vil bidrage til at Nebel Bæk vil opfylde miljømålet ”god økologisk tilstand” i forhold til Vandrammedirektivet.

Projektet finansieres af den nationale vandløbsordning, som administreres af Miljøstyrelsen. Information om ordningen fås på dette link: https://mst.dk/natur-vand/vandmiljoe/tilskud-til-vand-og-klimaprojekter/vandloebsrestaurering-national-ordning/ 

Projektforslaget sendes hermed i offentlig høring i perioden 14.04.2021-09.06.2021. I høringsperioden kan eventuelle bemærkninger til projektet sendes til miljo@esbjerg.dk mærket ”Nebel Bæk 2021”.

Spørgsmål

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Natur & Vandmiljø på tlf. nr. 7616 1518 eller miljo@esbjerg.dk.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata