Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Høring efter vandløbsloven

Genslyngning og udlægning af groft materiale i Guldager Møllebæk og Sønderris Bæk, beliggende mellem Hjerting, Sønderris og Sædding, 6710 Esbjerg V.

Vandløbsmyndigheden ved Esbjerg Kommune ønsker at genslynge dele af Sønderris Bæk samt udlægge groft materiale på vandløbsbunden i både Sønderris Bæk og Guldager Møllebæk.

Høringsperiode: 5. maj 2021 til 30. juni 2021 – begge dage inklusiv.

Formålet med projektet er at forbedre gyde- og opvækstområder for laksefisk ved at etablere en vandløbsbund med groft materiale. Projektet vil bidrage til at Guldager Møllebæk og Sønderris Bæk vil opfylde miljømålet ”god økologisk tilstand” i forhold til Vandrammedirektivet.

Projektet er finansieret af Den Europæiske Hav- og Fiskerifond samt Miljø og Fødevareministeriet.

Projektforslaget sendes hermed i offentlig høring i perioden 05.05.2021-30.06.2021. I høringsperioden kan eventuelle bemærkninger til projektet sendes til miljo@esbjerg.dk mærket ”Guldager 2021”.

Spørgsmål

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Natur & Vandmiljø på tlf. nr. 7616 1616 eller miljo@esbjerg.dk.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata