Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Afgørelse efter vandløbsloven

Etablering af 540 m lang flydebro, som erstatning for eksisterende 700 m broanlæg, på sydsiden af Ribe Vesterå ved Ribe Kammersluse

Esbjerg Kommune, Natur & Vandmiljø har i henhold til vandløbsloven godkendt Ribe Sejlklubs projekt med etablering af en ny pontonbro som erstatning for det eksisterende broanlæg i Ribe Vesterå.

Klagefrist: 9. juni 2021.

Formålet med projektet er at etablere en ny anløbsbro for sejlklubbens medlemmer, kajakker, robåde, gæstesejlere, turbåde, Nationalparkskibet m.v. Den nuværende ca. 700 m lange bro, der er udformet som en fast bro i vandløbets brink med pontoner vinkelret på den faste del, erstattes med en ca. 540 m lang pontonbro, der placeres udenfor vandløbets brink.

Der kan klages over godkendelsen. Se klagevejledningen i afgørelsens bilag 1. Der er i forbindelse med myndighedsbehandlingen også udarbejdet en Natura 2000  væsentlighedsvurdering, der er vedlagt som bilag 2 i samme dokument.

Der kan klages over godkendelsen, se klagevejledningen i godkendelsen.

Personoplysninger

Når du henvender dig til os udleverer du nogle personoplysninger.
Personoplysningerne bruger vi, når vi behandler og besvarer din henvendelse, og de kan blive gemt til brug for vores videre sagsbehandling.
Vi har ansvar for, at dine oplysninger behandles og opbevares forsvarligt indenfor rammerne af EU’s databeskyttelsesforordning.

Læs mere om vores behandling af dine persondata